Noční pole kukuřice

Noční pole kukuřice

Anotace: ...

Sbírka: Drozdovská recese

Sochy vytesané v kapkách deště,
maluj duhy po obloze,
sáhni do zásuvky mého stolu
podej mi bezpráví a nespravedlnost..

Svezeme své myšlenky na velkém voze
Každý bude křičet..jó,ještě a znovu..
a pak společně obejmeme ctnost..

Mraky natahují ruce ku pomoci,
naše duše se vznášejí ve vakuu
k hlavám ptáků,k aleji stromů,
…k polím kukuřice….

Lehni si,pozoruj barvu s příměsí noci,
Zapal již vyhaslou cigaretu
dej volnost záplavě citových tónů
ať na křídlech lásky doplujeme až tam,
…k těm polím kukuřice..
Autor Dullsinea, 24.07.2009
Přečteno 244x
Tipy 9
Poslední tipující: Tanzania, Elza511, WAYWARD, Hazentla, jedam, Hloupá Květinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc pěkně se mi četla.ST

30.07.2009 22:12:00 | Tanzania

..velice pohodová báseň..ST

25.07.2009 12:04:00 | Elza511

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí