Náboje v puse

Náboje v puse

Anotace: ... už nikdy nenajdou cíl.

Náboje v puse

Stříbro na tvém krku rezaví
stejně jako náboje v tvé puse
rty máš popálené ze lží a
zrcadlo tě odmítá ukázat

Proč nemůžeš uvěřit mým očím ?
proč nemůžeš uvěřit věcem kolem?

V kalném pohledu ztrácíš svět okolo
a ruce máš skřehlé od nicnedělání
tvá mysl je zamrzlá voda a
žádné peníze tě nemohou změnit
Proč nemůžeš uvěřit mým očím,
které ti naznačují bezmocnost?
proč nemůžeš uvěřit věcem kolem,
které ti naznačují nedůvěru?

Podívej se na svou minulost
a řekni proč jsi stále tady
chtěl bych ti zalhat a pohladit,
ale nemůžu zradit svou hrdost.
Autor fiXXXer, 25.07.2009
Přečteno 272x
Tipy 8
Poslední tipující: labuť, její alter ego, Mbonita, Romana Šamanka Ladyloba, ziriant, poustevník Jirka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A třeba je pořád někdo tady,
protože ty sám si někoho nepustil
a možná pro tu tvou hrdost ...
aby ti ji zrcadlil

25.07.2009 17:20:00 | Romana Šamanka Ladyloba

proč se odkazuješ na zamrzlou vodu mysle,
když víra přece v mysli nesídlí?

25.07.2009 17:13:00 | Romana Šamanka Ladyloba

co se ti vlastně nelíbí?
nedělej prosím
z jejího strachu
pro své nedělání alibi

25.07.2009 15:38:00 | Romana Šamanka Ladyloba

Tip za téma :-))

25.07.2009 14:14:00 | poustevník Jirka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí