Prejráj

Prejráj

"Laska je ku*va
a život je pes,
nestíháš pomalu ani jadno jabko si urvat
a už řvou Slez!"
... říkáš mi - snad s nadějí
na ňákej můj optimistickej žvást
"a černý myšlenky se hned někam podějí"
však nenechej se zmást
Jindy...
... jindy bych našla tisíc argumentů proti,
teď říct ale nemám co Ti...
Dnes...
... dnes odpovídám suše,
že mi mluvíš z duše...
Autor Absinthe Banshee, 26.07.2009
Přečteno 295x
Tipy 10
Poslední tipující: Squat_the_world, Sleepwalker, Flamy, NikitaNikaT., Zpátky, 6thSun
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skvělé počtení, velmi reálný závěr, tak trvedě upřímný.

26.07.2009 11:21:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí