Armageddon

Armageddon

Blíži sa váš súdny deň,
deň na ktorý padne tieň...

Deň pri ktorom vzplanie zem,
deň keď vojna príde sem...

Všetci mŕtvy z hrobov vstanú,
pripravený na tú chvíľu.
Zrovnať všetko zo zemou,
už to vidím pred sebou...

Zabrániť sa tomu nedá,
už sme súčasťou pekla...
Autor Raziel PsyDearth Characith, 26.07.2009
Přečteno 258x
Tipy 7
Poslední tipující: Sleepwalker, labuť, Bíša, WAYWARD, Radek.oslov.Šafárik, Květka Š., 6thSun
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí