Tíha

Tíha

Anotace: ...

Nerozumím slovům, která plynou
ani polibkům ve svých snech
nesu si tíhu vlastní vinou
nesu si tíhu na bedrech
není radosti bez lásky
není ticha bez mlčení
těžké milovat něčí stín
je těžké milovat někoho, koho si cení?
Autor Hmota, 26.07.2009
Přečteno 273x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí