bílý list co si povídá

bílý list co si povídá

Anotace: a krásný den přeji...

bílý list a na něho usedla černá tužka
nakreslila obrys tváře
a jen stín svatozáře
do které se schoval smutek
co dělal každý den dobrý skutek
rozesmutnit človíčka
co jen své city si pohýčká
city co zamíchá v mixéru
a pak polije zástěru
tu od maminky slzami slanými jak moře
a přitom piknik už prostřený má na dvoře
tak už utíkej princezno
všichni čekají...
Autor Lady L, 26.07.2009
Přečteno 260x
Tipy 15
Poslední tipující: hašlerka, Juraj Hrom, floreciente, Mbonita, Psavec, Bíša, Radek.oslov.Šafárik, Květka Š., jedam, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkný...

26.07.2009 18:35:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí