Nekonečně neprůstřelný

Nekonečně neprůstřelný

Anotace: ... odzbrojen jedním pohledem.

Nekonečně neprůstřelný

A znovu stojím proti lásce, proti tobě
uvěřila bys mi, kdybys věděla, co vlastníš ?
vyrůstal jsem v slzách ze tvé ztráty neznámo kam
pokaždé když jsem padal s pohledem do slunce,
které na mě svítilo - každý den bez tebe
A dnes nevím, proč jsem voják a bojuju daleko od domova
naivně jsem se skácel do náruče jako nekonečně neprůstřelný
jen tvůj úsměv byla kulka letící přímo do mého srdce
a s tím jsem bojoval včera a bojuju i dnes
vidím to jako před vteřinou, stála jsi tam a usmívala ses
já byl smutný a tys mě chtěla utišit a vzít daleko pryč
nemohl jsem jít s tebou, můj život jsem postavil kolem sebe
a ty jsi začala plakat a já tě viděl naposled

každou noc se měníš v slzu v mém oku
a nedokážu tě obejmout a říct zůstaň

A znovu stojím proti lásce, proti tobě
musel jsem obětovat své dětské sny a
začal jsem přežívat dny v tichém polosnu
pokaždé když jsem padal s pohledem do slunce,
které na mě svítilo - každý den bez tebe
Kde je tvé srdce, abych ho oživil a nepustil, už nikdy ?
Kdo jsem, sám v domě, sám ve svém srdci, sám ve svém snu ?
Jen jednou tě poprosit o odpuštění, když jsem býval malým klukem
chtěl jsem ti toho tolik říct a nestihl jsem toho tolik udělat
jen pro tebe vytvořit lepší svět a mohl bych zemřít spokojený
vím, že nic nebude stejné a ve svém utrpení budu sám
tahle slova jsou zmatená a možná že se tak i cítím

Kdo jsem? kdo jsem? a kde jsi ty? tak dlouho mi chybíš,
a i dnes v noci se měníš v slzu v mém oku
a já vím, že znovu stojím proti lásce, proti tobě.
Autor fiXXXer, 26.07.2009
Přečteno 250x
Tipy 8
Poslední tipující: labuť, Zpátky, ziriant, Romana Šamanka Ladyloba, jedam, Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí