I tak končí láska

I tak končí láska

Anotace: Malý nápad o přestávce v práci

Škádlil často svoji milou
pokoušel on štěstí
Až pak jednou při večeři
dostal ránu pěstí.

Zkoušel její trpělivost
nekonečně dlouhý čas
Tak stalo se dřív nemožné
zkřivila mu vlas.

Držíc pánev v ruce
jak drak srší síru
nezmohl se na odpor
v hlavince má díru.

Jedna rána našla cíl
druhá též- o běda
K zemi hnedka padá
jeho tvář - tak bledá.

Od té doby sedí
tichounce jak pěna
doma totiž vládne
jenom jeho žena.
Autor Čoki, 27.07.2009
Přečteno 275x
Tipy 4
Poslední tipující: Mraveneček, al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí