Ráno

Ráno

Anotace: K sobotnímu ránu ...

Ráno, jen to samotné slovo,
ty i on, všechno jede nanovo.

Jen mě se chce spát.

Ráno všechno pokryje rosou,
a on vidí tě nahou, a bosou.

Jenom mě se chce spát.

Ráno je čerstvé, kytka v květináči,
i tvé housky, v topinkovém ohřívači.

Jen mě se chce spát.

Ráno vane vítr, chladný a svěží,
čeká tě výlet, do vysokých domů a věží.

Jen mě se chce spát.

Ráno je krásné, i dětem se líbí,
ráno rodiče svým dětem cokoliv slíbí.

Já spím.
Autor richaro, 28.07.2009
Přečteno 248x
Tipy 2
Poslední tipující: Zefi, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí