Cacaesthesia

Cacaesthesia

Anotace: ... non ultima ratio.

Cacaesthesia

Na tomhle místě
v tomto čase
chtěl jsem víc
než jen plakat
Ty víš kdo jsi
a snad i kdo jsem já
když říkám že tě postrádám
a potřebuju každý den

nenadechnu se dokud tě neuvidím
jsem jako tepna bez krve a
dnešní večer je tak tichý

Na tomhle světě
v tomto srdci
cítím se tak sám
když jsem bez tebe
Ty víš kde jsem a proč a
snad znáš i cestu do mé náruče
kterou jsem shrnul pro tvé kroky
abys věděla kudy kráčet domů

na tomhle místě v zastaveném čase
čekám ve stínu na upřímný úsměv
tak přijď a už nikdy neodcházej
tak přijď a už nikdy neodcházej
Autor fiXXXer, 28.07.2009
Přečteno 296x
Tipy 12
Poslední tipující: sophia92, janewe, Mbonita, labuť, destovecka, ziriant, Romana Šamanka Ladyloba, al-pacino
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tady je nový koment :)

18.09.2009 22:44:00 | Romana Šamanka Ladyloba

název dílka VŽDY HODNĚ napoví...

08.09.2009 10:39:00 | fiXXXer

PRO TEBE :
(ř. kakos špatný, zlý, ř. aisthesis smysl, vnímání) kakestézie, porucha vnímání

08.09.2009 10:38:00 | fiXXXer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí