S vírou

S vírou

Anotace: ...je to zoufalý a k ničemu...ale prostě je to tak..vím, že mě nenávidíš...jen nevím proč...

Sbírka: V nostalgii B..

Tichounce a potají
šeptám zlaté snítky přání
semknutelných do okov,
vše za zvuků odmítání…


Jak zaslepena rojem vos,
bodajícím do hlavy,
foukám prosby po kolenou
od únavy do únavy.

A přesto v nás dvě pořád věřím,
až s prasklinami na srdci.
Koho ještě překvapuje,
že stále toužím
že stále chci…???
Autor Sana.sorrow, 28.07.2009
Přečteno 364x
Tipy 2
Poslední tipující: páááááááá, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí