VLÁDNÍ STRANY

VLÁDNÍ STRANY

Anotace: VŠECHNO KECY KECY KECY PŘI VOLBÁCH POTŘEBUJOU NAŠE HLASY PAK NÁM TRHAJ VLASY JEDEN VLÁS ZA DRUHÝM TY ZRÁDCE UŽ NEVOLÍM

VLÁDNÍ STRANY
MODRÁ ŠANCE jistota,prosperita.
Zelená a modrej!
Snažím se být dobrej ČECH!!
Ne jako ty zběh.
Balamutíš lidi ,
na volební sliby.
Já vím!
ČLOVĚK dělá chyby,
ale máš dbát na statní ůspory,
lidská práva!!
Díky tobě není Česká země zdravá.
Její srdce pomalými tempy oznamuje?!
ČÍ hlas tady panuje!!
Není to hlas občanů!
ALE vlády!
co kuje zrady, na obyčejný LID!!
ten je byt!!
že nevyužívá všechna práva svobod.
ČESKÝ občane ty nejsi robot!!
Nepomůže ti ani klidná síla!
TA taky špatnou notu zpívá!!
Autor pepa čech, 28.07.2009
Přečteno 223x
Tipy 1
Poslední tipující: Elza511
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jen do nich Pepíku...

14.08.2009 23:20:00 | Elza511

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí