TO PSAL SE ČAS !!

TO PSAL SE ČAS !!

Anotace: TATO BÁSEŇ POPISUJE SLIBY DNEŠNÍHO PREZIDENTA ALE OBČAN VOLIČ NEZAPOMĚL

TO psal se čas!!
když předseda vlády!!
stal se VÁCLAV KLAUS!!
VŠECHNY lidičky prosil ,
svými projevy! strany kosil!!
SLIBOVAL lidem lepší život!!
TO moh mu věřit jenom IDIOT!!
DO tý skupiny jsem taky patřil!
než jsem pravdu spatřil.
OTÁZKA TEMELÍNU!!
vložila mezi lidi!§
dosti klínu.
MNOHO!!
DRŽÍME SPOLU Český Lide
jen při pokřiku!!
ČEŠI DO TOHO.
A KDO zvás řekne!!
VLÁDO OD TOHO!!
JSME ještě ČEŠI!!
nebo stádo pěší.
NEBUDE!!
nám přece pořád něco někdo diktovat!!
TO se pak z naší Zěmě může!!
demokracie pakovat!!
SBALIT!!
nechci!! vládu chválit.
NENÍ za CO!!
Jenom přisluhujem!!
A ŠPATNOU LODÍ PLUJEM!!
Autor pepa čech, 28.07.2009
Přečteno 271x
Tipy 1
Poslední tipující: Elza511
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jojo..něco na tom bude!!!

14.08.2009 23:22:00 | Elza511

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí