PŘEDTÍM vs. POTOM

PŘEDTÍM vs. POTOM

Anotace: Tak jde čas...

Sbírka: Zodpovězené otázky lidstva

Dřív mi přezdívali malá víla,
ale vlastně o tom nic nevěděli.
Třeba mě vážně opustila síla,
a to z pondělí na neděli.
Kdybych se tak mohla vrátit v čase,
byla bych zase jen voňavý mlžný vzduch
Bez chybičky šťastná a sama v lese.
Byla bych vílí, skoro vyhynulý druh.
A byla bych něžná jako závan vzduchu z jeskynního dómu.
A lehce bych se vznášela v trávě.
Ale místo toho se podobám spíš slonu
a ti samí mě přirovnávají ke krávě.
Autor mozec, 28.07.2009
Přečteno 380x
Tipy 5
Poslední tipující: zrrrr, René Vulkán
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbivá ST :-)

29.07.2009 10:39:00 | zrrrr

Parádní myšlenka, vzletný obrazy rámovaný realitou. Pokochal jsem se a usmál. Dík

28.07.2009 23:50:00 | René Vulkán

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí