Pro Ni

Pro Ni

Anotace: Akrostich po druhé

Jak poznáme tento svět
Snad alespon trošku když řeknu Ti teť pár vět
Empatií a láskou Ti slíbím
Milá holko že Ti já nikdy neublížím

Rád plul bych s Tebou v oblacích
A viděl tvé krásné oči
Dal bych Ti kytku o svátcích

Že jsi osobnost silná
Energii všem dáváš má milá

Tak plujem si spolu dál mořem nekonečna
Emoce sdílíme i když obloha není slunečná

Musím Ti za to vše děkovat
Opravdovou a čistou mou duši Ti věnovat
Hned jak spolu na konec oblak do ráje doplujem
Už žádné starosti si dělat nebudem

Zdáli uvidíme ostrov náš
Nechť nám ten život hned jde snáš
A čeká nás ovocný sad
Tak hodně slakých plodů dá nám snad

Když uvidíš palmy a na nich kokosy
Ráda zapomeneš na špatné časy
A já jeden jen Tobě věnuji
Snad řeknu Ti " jsi víla za vše Ti děkuji"
Nad mořem ochutnáš jeho šťávu
Ech já sice vím že Ti nepřinese slávu

Snad život Ti osladí
Energii a věčné mládí

Nebudeš už nikdy smutně koukat
Ale klidnému zvuku moře naslouchat

Tak pak já přijdu k tobě
Elegantně Ti zvednu ručku
Blahodárně jí přiložím k sobě
Ech a ovážu Ti na ní stužku

Sladká jsi jako med
Možná to Ti očima sdělím
A ty budeš se usmívat hned
Třeba možná já nevím

Možná projdem se po pláži
I když písek je horký
Lásko to půjde když chodidla já Ti ováži
A hned náš krok bude lehký

Hledat půjdem další plody
Od jednoho konce ostrova
Leč mé oči budou zmámeny tvými vnady
Když budu je vidět nevydám ze sebe slova
Och celý se budu třást

Už ucítíš ze mě mou touhu
Snad je to tím že na obloze vidíš duhu
Miláčku otoč se ať tě políbím
Euforie v mem srdci mi říká snad se jí zalíbím
Vídíš jak zdáli se chvěje tvůj chlapec
Ale je to jen sen jednou zazvoní zvonec
V posteli se pak s úsměvem vzbudíš
A víš že chlapci ze sna se líbíš
Autor Independentczech, 29.07.2009
Přečteno 291x
Tipy 4
Poslední tipující: jedam, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí