Hlas

Hlas

Anotace: rozpory sama se sebou

V ruce seznam
Tajná přání
už se neznám
kdo mě chrání?

V hlavě stále různé hlasy
nejhlasitější ten můj
povídá co vím už asi
má chuť křičet: tak už stůj!

Prostě jen na krátkou chvíli
zastav kroky ukvapené
i mistr se někdy mýlí
i srdce bývá pomatené.

Zastav se a chvíli počkej
pokouší se poradit
na chvilku si jen tak lehnout
na chvilku se posadit

Přestaň se hnát za vším rychle
víš jak to pak dopadá...

Když to jinak neumím?
oponuji sobě samé
Když do sebe nevidím?
Když nikdy nevím co se stane?
Autor GirlFromTheRain, 30.07.2009
Přečteno 259x
Tipy 7
Poslední tipující: Xindy, w.p., Radek.oslov.Šafárik, T-Mac
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ten hlas radí dobře..

31.07.2009 16:12:00 | Radek.oslov.Šafárik

ČiSTá duše:o)

30.07.2009 20:41:00 | T-Mac

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí