Kytice

Kytice

Anotace: ...

Otisky dlaní pokorných žen na nebi
slunce mezi vším citem
nad křížky
a v očích dětí u hřbitovní zdi.

Věžičky vychýlené z rovin
přímostí času
a Božího ramene
Kámen z Araratu stárne rychleji
na světle
a v chrámové lodi
klinkání zvonů nad vodou.

Mezi prsty krůpěje lásky
jak slzy chlapečků
když maminka není.
Za rohem spěchá
vrátit se rozlít do srdcí
mezi jalovci a tisy.

Jednou vrásky svážou čas
do kytice
jež uschne v mžiku
zatopena věčností.
Autor Taog, 31.07.2009
Přečteno 278x
Tipy 22
Poslední tipující: Tacca, fialová, Bíša, labuť, vapiti, Triffid Kolbe, Romana Šamanka Ladyloba, ziriant, Churry, zrrrr, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hmmm.......zajímavé, čtivé a celkově dobré, ST, líbilo se mi to :-)

31.07.2009 15:19:00 | zrrrr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí