Chlad nezájmu.

Chlad nezájmu.

Anotace: o nepochopení

Dovovolená
Vententýk a robertýk se ideli na etom chuju.
Pátek končím a pak vyrážím.
Dorážím avšak s ní to nic nedělá.
Sekám trávu, kladu krovy latě klády.
Klády na čtvrtky motorovka zkrátí a mně se život krátí.
Bum bum a na špalku se čtvrtky válí.
Valí se i mraky halí světlo slunce.
Kde jsi Ty můj rádce?
Doleva doprava dopředu či dozadu?
Zkus to dopředu pozadu. Směje se.
Kde máš sukni?
Proč nemáš košily?
Proč se na mne usmíváš?
Proč ty vilné pohyby.
Nemám už pochyby.
To dělají ty pohyby.
Den a noc a voda a proud taky souš a břeh a viděli jste mne?
Jazyk strnule v dutině.
Marihuana toho rána.
A kolo v zátoce.
Pak taky sprcha chrchlá.
To nejsou příměry a konví to zalejí v té životní aleji.
Nic nechápeš viď, no tak trošku sliď.
Teple a krásně modře a dobře.
Co noha asi urazí než do mne vrazí.
To mne zarazí když mne dorazí.
Co jich tudy běželo kolik jich cosi neslo než vzniklo to jejich mravenčí město.
Oni se dělí a to vědí že cíl je cesta.
Není to ta z města ani z jiného těsta.
Moje nevěsta byla v bílém.
Její ženich sem byl já.
Byl jsem v černém.
Černá a bílá, která je dobrá?
Jízda kdy ona končí?
Léta smutnění a pak tohle zatmění.
Koberec co kroky tlumí když jiní na ni čumí.
Kdo halí jejich chtivé pohledy?
Kde je ta její vůně?
Ještěrka se mihla.
Ono se toho mihlo více, třeba i ta svíce.
Jen kámen tíží víc než váží.
Je jako čas.
Chrám v bedně nenajdeš a přesto ho vytvoříš.
Kde voda nebere slimák zabere.
Ruce hladí, hlas chválí, oči svlékají.
A teď ta pustina.
Není pumpa, voda, déšť živáček ani žádný křiváček.
Rozum co to je kde to je?
Chlad nezájmu.
Teplo pekla.
Objetí nebes.
Autor umělec2, 31.07.2009
Přečteno 377x
Tipy 19
Poslední tipující: mkinka, Mraveneček, Quigleika, Bíša, Churry, Juraj Hrom, doktor srdcí, kuskus pruhovaná, Unyle Pěl, Romana Šamanka Ladyloba, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Chlad nezájmu.
Teplo pekla.
Objetí nebes.
Super...

07.08.2009 07:18:00 | kuskus pruhovaná

:-)

31.07.2009 17:37:00 | Romana Šamanka Ladyloba

super..maxi..

31.07.2009 14:53:00 | páááááááá

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí