Pryč od civilizace

Pryč od civilizace

Anotace: :)

Dříve můj pokoj zdobila Madonna
a taky Rambo v podání Stallona
měl jsem své idoly ženy i muže
dneska můj pokoj zdobí jen růže.

Na kouscích papíru visel můj svět
ideje, lásky od všeho změť
sportovci, herci a různé symboly
měnil jsem plakáty jako své názory.

Jedno mi zůstalo a žene mě vpřed
být hlavně svůj a neděsit svět
nechci už žít, tak jak jsem žil dřív
prodám své plakáty, tebe i byt.

Najdu si místo, kde budu mít klid
na nočním nebi měsíční svit
dýchat si z hluboka čistotu lesa
plíce se nadýchaj a srdce plesá.

Odtrhnu svědomí od civilizace
neměnit práci za další štace
zlé zprávy světa míjí mě dnes
stejně jen přináší smutek a běs.

Jsme pouze lidi z masa a kostí
na této planetě jsme jenom hosti
možná že zmizíme úderem blesku
zbyde tu špína bez známek lesku.
Autor Ďábel sám, 31.07.2009
Přečteno 313x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, Bíša, Tacca, Psavec, BERYL.K, Radek.oslov.Šafárik, hanele m.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo... ST.

31.07.2009 17:49:00 | BERYL.K

Našla jsem místo, kde mám klid
na nočním nebi měsíční svit
dýchám si z hluboka čistotu lesa...
Dík za celou tak hezkou báseň!

31.07.2009 17:48:00 | BERYL.K

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí