Žiletkové děti

Žiletkové děti

Anotace: O naší EMOtivní mládeži

My jsme mladí vysazené
do depresivního záhonu,
jsme černé prádlo pokropené
a připravené ke skonu.

Jsme širší liga emotivních
co jediná chápe svět,
skvadra lidí prapodivných
s představou se zabíjet.

Pudr náš je vždy jen bílý,
bodré oko připomene Žižku,
a naši hoši přerozmilí
se bijí patkou do podbřišku.

Snad je to jen náboženství
snad rozmar, postoj, nebo svrab,
co přidal nám všem jedno ženství,
kdo není hermouš ten je srab.

Kdo se směje, ať se chechtá,
dá nám důvod si poplakat,
na černočerných emo sajtách
si o tom chceme poplkat.

Vždy se bude předloktí trhat,
vždy bude TH pseudo pecka,
proč nezkusit život promrhat,
všichni jsme žiletkový děcka.
Autor Marllone, 01.08.2009
Přečteno 359x
Tipy 7
Poslední tipující: danaska, Bíša, labuť, ziriant
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Probůh, to je tedy síla.

22.09.2009 17:09:00 | danaska

Chjo, je to postoj mnohých...

02.08.2009 16:20:00 | Bíša

nic moc o tom nevím, ale je to pěkně napsaný...

01.08.2009 18:14:00 | BERYL.K

Tip máš za námět a přiznávám, že mě to docela mrazí... a jen tak se spíš sebe sama ptám...kde je chyba?
Každá doba si něco nese, ale tohle je k zamyšlení... tak trochu o tom totiž něco vím...

01.08.2009 16:36:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí