V samotě a tichu okolo

V samotě a tichu okolo

Anotace: ... nemůžu popřít myšlenky na tebe.

V samotě a tichu okolo

Jsi jako něžný dotyk bolesti,
která odhaluje má slabá místa
nemůžu popřít myšlenky na konec a
neztratím vzpomínky na bezstarostnou jízdu
Potřebuju tě víc než sebe
potřebuju tě víc než sebe
protože sebe už jsem ztratil
v samotě a tichu okolo

Jsi jako polibek letní bouře,
která se objeví jednou v roce
jestli jsem nebyl stvořen pro tebe,
proč mi to ještě nikdo nenapsal
Můžu se snažit ještě tvrději
a snad to posunout o kus dál,
ale každá myšlenka na tebe
mě zabíjí a oslabuje stále víc.
Tak moc tě potřebuju.
Autor fiXXXer, 01.08.2009
Přečteno 259x
Tipy 12
Poslední tipující: Dota Slunská, Mbonita, labuť, padající do neznáma, sophia92, Romana Šamanka Ladyloba, Jana M., ziriant
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Zase mě to úplně "vcuclo". Myšlenky nás umí pohltit víc, než bychom někdy chtěli...

01.08.2009 20:08:00 | Jana M.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí