Ptali se mě

Ptali se mě

Anotace: ... a já jen upřímně odpovídal.

Ptali se mě

Ptali se mě, zda jsem ochoten zemřít
a já řekl, že ano ale jen pro tebe
a oni se ptali, kdo jsi a proč
a já řekl, že jsi nádherná jako půlnoc
Ptali se mě, co je na světě nejsladší
a já řekl, že pocit uvnitř mě, když vím,
že mě mučí a umírám jen pro tebe
a oni se ptali, co je na světě nejkrutější
a já řekl, že pocit uvnitř jejich srdcí, když ví,
že jim říkám věci, které nikdy nezkusí
Ptali se mě, co je na světě nejkrásnější
a já řekl, že pocit uvnitř mě, když vím,
že jsem tady a svůj úsměv posíláš jen mě
a oni se ptali, proč jsem tak odhodlaný
zemřít pro věc, kterou nikdy neuvidím
a já jim odpověděl, že nejsi sen a
že opravdu existuješ, daleko odsud
A oni se slzama v očích věděli, že mě musí zabít
a říkali, že jsou na světě nejsilnější a
že mám poslední slovo před půlnocí
nechtěl jsem nic, jen jsem tiše řekl, že nejsilnější je
pocit uvnitř mě, když myslím na tebe ... právě teď.
Autor fiXXXer, 02.08.2009
Přečteno 468x
Tipy 11
Poslední tipující: sophia92, janewe, Psavec, Mbonita, BERYL.K, labuť, ziriant, Jana M., Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezke, zvlastni

02.08.2009 23:11:00 | janewe

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí