Krev mládí

Krev mládí

Anotace: cestami necestami svádí

Mé kořeny patří
tomuto stromu
vyrostl se mnou
***
má krev
patří této říčce
teče od doby
kdy mnou začala
protékat
krev mládí
***
má duše vzlétne
v povětrných spirálách
akrobatickými skoky
za Velkou řeku
***
budu spát ve vatě
měkkém pelíšku
jako pejsek
obklopenými kočkami
***
budu na lovu
poslední slovo má
***
smrt
Autor Tomáš Přidal, 02.08.2009
Přečteno 209x
Tipy 4
Poslední tipující: kuskus pruhovaná, Kamil Princ, Gudula
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí