Nastala Vista

Nastala Vista

Anotace: Novější nemusí znamenat lepší...

Novýho kompa dneska zapínám
Svítí lustr, takže zhasínám
Hrozně se těšim, až se rozplývám
Jinam než na LCD se nedívám

Tady to máme - Windows Vista
Ve slevě mě stála korun 1300,-
Řikám si: "Teda, to je výzva"
I když zabírá možná až moc místa

První dojem neni vůbec špatný
Nejlepší sou fakt ty barvy krásný
Jsem zvědavej, jak to fachčí
Grafik, ten si vyhrál, to je jasný

Přišla ta doba - Nastala Vista
XPéčkům řekněme "Hasta la vista"
Visty jsou lepčí, Visty jsou hezčí
U Vist prostě víc lidí křepčí

Lidi, snad ste mě nevzali vážně
XPéčka sou proti nim Karlovy lázně
1 0 1 0 1 0 0
Visty jsou ta nejhorší věc, žádná zlatá bula

Nabíjim "Format C:\" jako Glock
Visty pudou pryč, to byl nejhorší můj šok
Nikdy v životě nebylo nic tak jisté
Najdu ovladače a dám tam XP...
Autor Morion, 03.08.2009
Přečteno 315x
Tipy 9
Poslední tipující: Gabrielle, Albertinka, Helena Buchtová, Bíša, B.a.r.b.a.r
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mojžo, ty prostě víš, o čem mluvíš :-D

21.12.2009 22:24:00 | Albertinka

uz sem se chtela lekat, ze si nekdo zamiloval windows vista :-D ... mam jej taky, ale je to des :-D

03.08.2009 14:38:00 | B.a.r.b.a.r

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí