Přítel

Přítel

Anotace: .

Se strachem utíkáš
mi
Opři se
Kořeny unesou nás
K otevření se a dání
Masku znám
Srdce slyším bít
Dech vnímám
ale
Podstatu nepoznávám
Ne tisíckrát, alespoň
Jednou uzřít
ji
Zapojit smysly
Cítit tebe
Celého
V blátě i v oblacích
V hrůze i v kráse
Se slzami nebo bez nich
Bez sebeklamu

Budeme plní
Strom spálíme
Najdeme jiný
Oklopeni lesem
Neztraceni
Sami.
Autor Ja-Mijina, 03.08.2009
Přečteno 302x
Tipy 3
Poslední tipující: dead-head
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí