Tvou květinu

Tvou květinu

Anotace: ... nechám uvadnout v kapse.

Tvou květinu

A ty to teď víš a víš už to navždy
své tajemství nikomu neřekneš a
jen já mohu vzít tvou květinu
černou jako uhel a zasklít ji do
nekonečného zvuku temnoty ...

Mdlé svědomí se již rozpouští a
slzy padají na mou nastavenou dlaň
padni mi do náruče, budu plakat s tebou
a hledat cestu, která tě dovede až
k vytoužené nevinnosti myšlenek
tolik křídel ti mává na rozloučenou
a tolik hvězd ti svítí do tváře ...

Čekám v mlze a netuším, co řekneš
tma mě pohltila a odhodil jsem zášť
tvou květinu mám v kapse a ty můžeš
v klidu myslet na poslední cestu.
Autor fiXXXer, 04.08.2009
Přečteno 210x
Tipy 14
Poslední tipující: Jana M., Psavec, fialová, Mbonita, sophia92, páááááááá, labuť, Gudula, Romana Šamanka Ladyloba, Katyně, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Souhlasím s předchozími komentáři.

06.08.2009 19:30:00 | Jana M.

..silná..

04.08.2009 14:59:00 | páááááááá

To je depka! V každým verši něco, co budí pocit beznaděje...Ale je to tak nějak inspirativní formou...K.

04.08.2009 10:02:00 | Katyně

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí