Konec světa

Konec světa

Anotace: Když rozum chce běžet a srdce stát...

Utíkej!
nebe bude padat
z úskalí
a bude pozdě
na pláč
a na sny
které by se stejně skutečností nestaly

Pospěš si!
už se stahují mraky
všichni utíkají
a ty taky
daleko od svých snů

Pospíchám
vlaštovky dali sbohem
a líbají mě na tváře
za realitou se blýská na lepší časy
vidím rozostřeně
ach, ta záře
prosím, nedej mě

Utíkám
kam?
nevím sám
slzy se mi valí po tváři
Nechal jsem jí tam
Ty lháři!
A sny zůstaly za námi
je zde konec světa
pánové a dámy
Autor efoxy, 04.08.2009
Přečteno 275x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Gudula
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí