Děkuju Mami

Děkuju Mami

Anotace: Díky Mámě jsem možná předešel dalšímu menšímu dnu. Vzala mě za ruku a doprovodila na "cestu".

Byla to pro mne nejspíš chvilková euforie.
To,co kolovalo mou hlavou.

Milující člověk opět vytáhl mě z té historie.
Samozřejmostí je pokračovat snahou.

Vyložením čisté strany mých karet.
Ukázala jsi mi další mírumilovnou cestu.

Jako oslňující starty raket.
Září slova ukazujíc mi onu cestu.

Konečně se tvá rada v mojí hlavě usadila.
Už z toho mám tak dobrej pocit.

Vždy totiž mou hlavou jen slídila.
Avšak nedožila se v opětovnej cit.

Na místě,kde čisté myšlenky umírají.
Nerodila se atmosféra pekla.

Jen ty moje paranoidní myšlenky mě užírají.
Ale další víla si ke mě klekla.

Právě ona mě osvobozuje od stresu.
Vnáší do mě úsměv a učí mě.

Jsem jako fotbalista bez dresu.
Hraji hru,při které oči a uši svědí mě.

A to vše díky Tobě Mami.
Zbožňuju Tě.

Děkuji za vlnky sršící radami.
Miluju Tě.
Autor KapkaDobra, 05.08.2009
Přečteno 250x
Tipy 2
Poslední tipující: Házté
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Co má být ST?

25.10.2009 11:26:00 | KapkaDobra

...ST !

06.09.2009 13:32:00 | Házté

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí