O dětech

O dětech

Anotace: Autor-jeto těžké

7.1.2009 15:50

Autor-jeto těžké

O dětech

Své děti milujem
ačto tak občas nevypadá
neboť nám i lezou na nervy
jsou občas otravné a drzé
přesto jsou naše srdíčka
které tolik milujem
ale tosi uvědomíme
až když se něco stane
a my je u sebe nemáme
pak nám naše srdce pukají
lítostí a naší blbostí
kde si potom plně uvědomujem
co vše se jím může či mohlo stát
né vždy je však možné s němi být
ač bysi to každý rodič přál
tak jako já
neboť nejtěžší samota
je nemít své krásné a úžasné
děti vedle sebe
a kdy nám chybí jejich křik
ato dětské škádlení a pošťuchování
ty krásně otravné otázky pořád dokola

Vše si plně uvědomujem,až když je pozdě...
Autor JarekBrnoCz, 06.08.2009
Přečteno 358x
Tipy 1
Poslední tipující: Tacca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí