Milovaná potvora

Milovaná potvora

Anotace: žena, která si vzala netvora, a ne mě:-(

Potvora
-miluje netvora-
zamknu se
-a závora-
hlasy jdou
-od dvora-
jedna velká komora
***
tam zamknu se
na tři západy
promiňte mi mé nápady
nedělám to ze zábavy
ale proto, že
mám obavy
z šarvátky a nehody
**
jedna věc
mi ale nejde
do hlavy
*
proč ji miluji bez zábrany
když patří jinému
Autor Tomáš Přidal, 06.08.2009
Přečteno 286x
Tipy 6
Poslední tipující: Kapka, kuskus pruhovaná, Kamil Princ, Ángela de Tártaro, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí