Patříš ke mně

Patříš ke mně

Anotace: ... stejně jako vzduch do plic, krev do žil.

Patříš ke mně

Oni si nikdy nebudou myslet, že patříš ke mně
a když se bude všechno lámat a skoro mě to zničí,
budu hladový a svalím se ti do náruče
V temnotě vlastních snů tě okradu o srdce
a všechno, co jsem udělal předtím jako zlý,
teď patří tvému dětskému úsměvu

Utop mou nejistotu v sametové dlani
přinuť mě zvednout obočí od podlahy
a tato láska bude vraždou jejich myšlenek
Oni si nikdy nebudou myslet, že patříš ke mně
že se dokážeš obětovat pro mou existenci
že se dokážeš podívat do mých kalných očí

... vypláču celé své srdce, abych je přesvědčil, že patříš ke mně
a přes všechen hluk uslyší, jak mé srdce tluče jen pro tebe ...

Jsem s tebou v tomto nebeském odevzdávání
a nikdo jiný nemá šanci mě milovat tak jako ty.
Patříš ke mně, navždy.
Autor fiXXXer, 06.08.2009
Přečteno 250x
Tipy 14
Poslední tipující: Psavec, sophia92, Mbonita, Jana M., ziriant, labuť, Romana Šamanka Ladyloba, Ángela de Tártaro
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné vyznání...

06.08.2009 15:25:00 | labuť

:-)

06.08.2009 13:53:00 | Romana Šamanka Ladyloba

Ooops...nějak mě to...pohltilo...
.)

06.08.2009 13:39:00 | Ángela de Tártaro

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí