Pod palbou

Pod palbou

Anotace: Něco se dá, něco moc ne

Pod palbou kapek
z mraku na nebi
promočen zcela
já půjdu dál.

Pod palbou paprsků
pálících na kůži
jen sevřu pěst a
bolest nevnímám.

Pod palbou střel
z chladných hlavní
bych to nevzdal,
i když bych se možná bál.

Pod palbou šípů
z Amorova luku lásky
mám srdce nadranc.
Chybíš mi, bez Tebe umírám.

červenec 2009
Autor miroslaF, 06.08.2009
Přečteno 283x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, maliska, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tenhle pocit, mnoho z nás, dobře zná...

06.08.2009 18:25:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí