Touhy chtění

Touhy chtění

Anotace: touha po tom, co bych ráda :-)

Chtěla bych tě potkat v lese,
když soumrak mlhu dolů snese,
když tma si kabát rozepíná,
když šero všechno vůkol jímá.
Chtěla bych tě potkat v lukách,
přejít potok po opukách,
sledovat tě od paloučku,
našlapovat polehoučku,
dojít k tobě potichoučku,
obejmout tě znenadání,
nechat přijít dvou těl klání,
zašeptat ti slova lásky,
pošimrat tě svými vlásky,
tělo s tělem spojit v jedno,
utopit se v tůni touhy,
nežít jenom život pouhý,
vždycky spatřit jasné světlo v očích tvých.

Chtěla bych tě potkat v polích,
když svatojánkům lampičky rozzáří se za sklíčky.
Zrousat bosé nohy v trávě,
zchladit horké srdce právě
jednou kapkou noční rosy,
již víla malá ukryla si v poupě růže šípkové.

Chtěla bych ti laskat tělo,
zlíbat oči, nos i čelo,
pomilovat tvoji duši,
která možná něco tuší,
utrhnout si kousek nebe,
probouzet se vedle tebe,
nikdy nepotkat se s drakem zlým.
Autor springmaid, 07.08.2009
Přečteno 420x
Tipy 7
Poslední tipující: tato22, UCET KE ZRUSENI, PPetrushka, Jana M., Tacca, WAYWARD
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc se mi líbila..ST!..po tomhle asi sní každá..

19.08.2009 17:11:00 | PPetrushka

..vítám Tě také na modrých stránkách..báseň Tvá krásná je..:-))

12.08.2009 18:48:00 | Tacca

...tip na přivítanou

07.08.2009 12:31:00 | WAYWARD

...vítej na Literu :-)

07.08.2009 12:29:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí