Má duše zbloudilá

Má duše zbloudilá

Anotace: ...

Asi patřím do jiné doby
Když líbí se mi Shakespearova díla
Nepatřím mezi žebráky ani mezi snoby
Snad na palubě Titaniku jsem byla

S koncem nešťastným
Můj make-up smyla voda
Potopila jsem se sním
Potopili jsme se oba

Další tragédie se zrodila
Má duše je v tomto světě dál
Z jiné doby zabloudila
Že je tu sama, se mi zdá

Snad cudné šaty
Mají mé tělo zdobit
A muži dnes chodí bez kravaty
Co Řím? Byl už někým dobit?

Ztrácím se v přítomnosti
Děsí mě trouba mikrovlnná
A jiné pitomosti
Asi jsem vážně jiná

Vraťte mou duši zasněnou
Vraťte jí neposkvrněný svět
Loučím se, nashledanou
Přitom si připínám do vlasů květ

Zas přišla na jednoho snílka
To se občas stane
Nostalgická chvilka...
Neslyším racky, cítím jak vítr vane.

Kajuta se vodou plní
Už mě nikdo nezachrání
Lidi křičí, moře šumí
Má duše zbloudila, tělo není k mání
Autor Gudula, 07.08.2009
Přečteno 319x
Tipy 14
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Zpátky, Kapka, Bíša, Mbonita, Psavec, BERYL.K, Květka Š., labuť, WAYWARD
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ty duše mají směr...ale najdou i cíl

18.08.2009 18:16:00 | Radek.oslov.Šafárik

Taky mám někdy podobné pocity:)

10.08.2009 22:22:00 | Zpátky

Dobře se mi četla.

07.08.2009 22:36:00 | Psavec

Rozumím... krásně popsané pocity nejedné duše...

07.08.2009 14:15:00 | labuť

...příjemné dílko ST

07.08.2009 13:57:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí