Tak díky

Tak díky

Anotace: je smutné, když něco hezké skončí...

Tak díky

Za trpkost
co po patře teď převaluji
něžný smutek
posledního sklizeného hroznu

Za sladkost milování
na jižních svazích
Požehnanost vinice
naší postele, tolikou radostí

Za opojnost vášně
když byla ještě mladým vínem
ty slunečné dny
ve kterých zrála
do plnosti chuti.

Za hořkost konce
co teď cítím.

Tak díky
bylo to opojné víno
dobrý ročník.

Až na rozjitřené vzpomínky
padne času prach
zůstane plná chuť
archivní lásky
napořád.
Autor vlčice alfa, 08.08.2009
Přečteno 267x
Tipy 11
Poslední tipující: Zasr. romantik, Churry, Psavec, jedam, Kristine Clary-Aldringen, Romana Šamanka Ladyloba, labuť
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné! A napoprvé. Stojí za to otevřít si lahvinku. Připíjím, ať se ti daří!

09.08.2009 17:47:00 | Zasr. romantik

dík za supr čtení...
vítej a ať se daří....:o)

09.08.2009 09:15:00 | jedam

Vítám Tě mezi námi a ať se Ti tu líbí!
Tvůj úvod na Liter je moc povedený! :o)

08.08.2009 23:20:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí