Vidíš ten měsíc v úplňku?

Vidíš ten měsíc v úplňku?

Anotace: 7.8.09 po whiskey, vzpomínka na poslední rozmluvu

Vidíš ten měsíc v úplňku?
Tak jasně vidím já Tvou tvář
nedosaženou, vzdálenou.

Dotknu-li se Tě, jen tehdy,
když odrazem jsi v hladině
a zjevíš se mi zcela, sám.

Jinak Tvou blízkost nevnímám,
ač není toto volba má.

Ty čekáš, zda se polapím
do sítě měkké, měsíčné
a spočinu v Tvém náručí.

Vidíš ten měsíc v úplňku?
Naslouchej mu, odpověď zná.
Autor Kristine Clary-Aldringen, 09.08.2009
Přečteno 247x
Tipy 13
Poslední tipující: enigman, Mbonita, slečna.závist, Kubino 2, Kapka, Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, Petbab
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ale neřekne...

20.08.2009 00:54:00 | enigman

v úplňku o půlnoci ..nevyjou a nezoufají jen vlci...

krásný

09.08.2009 22:04:00 | slečna.závist

Měeíc v úplňku umí kouzlit.

09.08.2009 11:06:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí