pár slov - pro nás...

pár slov - pro nás...

Anotace: prostě doufám dál..

Kolikrát očima zavřenýma jsem si změnit osud přál, mám ještě dukát, je náš…
Ukaž místo kde Tvá vůně vzpomínku minula, vidím stopy jednorožce, zde on pil
Máš pravdu, jen prsty ve vlasech a sklenka… Ty tajemstvím jsi nám chvíle zlatila
Máš pravdu, jen slepá touha a slova… má. Ty vždy byla jsi svá


Sedávám sám, třeba tu jsi semnou? Nevím, kam růži položit mám
Loudám se budoucností, se smutkem v přítomnosti ve své zmatenosti
Minulostí obdařen pro chvíle s Tebou zde byl jsem, teď v očích soli mám
Ráchel, Ester, Charlotte, Margaret, Ty paní, …Múzo má, jak sladce líbáš

Kouzelný svět v touze zakletý já znám, okolo třináctých dveří už brzy projít mám
Má nebe, má peklo, má lásku, má žal, má i kus sebe okamžik urvaný pro sebe
Mráz necítím, jsem tu sám a v duši žár, ten co jsem tehdy nepoznal
Osud s Cikánkou karty rozdal, na paměti mám, co v Posledním jsme slíbili si

Proto přece Drahá, NADĚJI uvnitř SEBE MÁM…
Autor Valemart, 09.08.2009
Přečteno 269x
Tipy 3
Poslední tipující: Divoženka1, dead-head
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Luxusní výpověď !!!

10.08.2009 10:08:00 | dead-head

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí