Tady s tebou

Tady s tebou

Anotace: ... jako dvě vystrašené děti před světem.

Tady s tebou

Řekni, že jsem stále ten stejný muž, kterého nezměníš
tady s tebou, jako dvě vystrašené děti před světem
spílám hněvu a závisti bohům, kteří nás pokořili
a kdybych umřel právě teď, postaráš se o mou bolest ?
a kdybych právě teď v sobě zavraždil slušnost, opustíš mě ?
Řekni, jak tě tohle nutí cítít a zda půjdeš v mých stopách
odpusť mi za ta hrozná slova a já tě udělám šťastnou
vím, ztratil jsem hlavu a stále se ptal, kam jdeme a kde skončíme,
ale ve svých myšlenkách jsem měl představu o tomhle místě bez mraků
při úplňku ti chci dát to nejlepší ze svého nitra a na tobě je,
abys poznala, kdo opravdu jsem a co opravdu po tobě žádám ...

Řekni, že tvé oči nelžou, když pouští ven stříbrné slzy
jsem stejný jako jsem byl právě když jsi mě potkala
nechci ubližovat něčemu, pro co dýchám a na tobě je,
aby ses donutila do mně ponořit a zjistit tu pravdu
a kdybych umřel právě teď, bude to stačit pro tvou otázku ?
a kdybych právě teď řekl, že tě miluju, uvěříš mi a odpustíš ?
Řekni, že jsme stále ty nebezpečné děti hrající si bez pravidel a
že tady s tebou žiju pro polibek nebo pro dva a spíláme bohům,
kteří nás nenávidí a kdykoliv a kdekoliv tragicky přehlíží,
protože si myslí, že jsme jejich chybou a nemůžeme být spolu navždy.
Autor fiXXXer, 10.08.2009
Přečteno 272x
Tipy 12
Poslední tipující: Dota Slunská, stravla, Psavec, Mbonita, sophia92, Jana M., labuť, Romana Šamanka Ladyloba, ziriant
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mám dojem, že cirkuluje, dýchá, žádné kříšení polomrtvých snů.

16.08.2009 21:28:00 | Dota Slunská

velice zajímavé

10.08.2009 17:14:00 | a.l.a.n.e.k

Tvoříš svůj svět... a jen málokdo může dovnitř jinak než Tvými básněmi. Ale múzy si tam vždycky najdou cestu.

10.08.2009 11:55:00 | ziriant

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí