Poslední sbohem

Poslední sbohem

Anotace: O smutku a samotě...

I bílý sníh jednou roztaje,
cítíš tu zimu?
To zmizela naše naděje,
to já dál bez tebe žiju.
Cítím svou vinu,
svou beznaděj,
já se osudem dál linu,
bez tebe.
To já udělal tu osudnou chybu,
pustil jsem tě a nechal odejít do nebe…
Autor Nice-oH, 10.08.2009
Přečteno 328x
Tipy 2
Poslední tipující: Alasea
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí