Vzpomínky na lentilky

Vzpomínky na lentilky

Anotace: Poněkud nesourodé a nepravidelné, ale je to o to upřímnější vyznání.

Je to už rok,co jsme spolu byli,
všichni dohromady vyjeli jsme vlakem,
v parku pak s námi z kelímku vosy pili,
Ty´s byla královna, já cítil se být králem.

Teď mi jen píšeš,
a že prý to není vtip,
ať na vás zapomenu,
že mi pak bude líp.

Zapomenout? A líp?
Co znamenají ta slova?
Vzpomínky na vás nemůžu a nechci
jen tak někam schovat.

"Mluv se mnou prosím",
jsi mě dřív prosila,
teď o totéž prosím já Tebe.
Má paní, lásko jediná, snesu
Ti modré (i zelené) z nebe.

9.8.2008
Autor miroslaF, 10.08.2009
Přečteno 272x
Tipy 3
Poslední tipující: maliska, Gudula
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí