o nich III.

o nich III.

Anotace: ...

.


jsou nejen ve tmě
rostou a bují
jsou hlavně ve mně
draci v svých slujích

a živí je maličkosti
cení zuby, tasí drápy
obnažují kosti
mučí mě a trápí
často nutí slzet
pořád mají hlad
zákeřně a drze
nenechají spát

tisíc a jednu hlavu
z nich každá tisíc životů

nezmizím jim v davu
když ty jsi tam a já tu
stopu snadno drží
znají všechny pachy
všité pod mou kůži
nosím svoje ...



.
Autor hanele m., 10.08.2009
Přečteno 327x
Tipy 38
Poslední tipující: Holis, Nergal, enigman, Actafool, Zdeněk Farkaš, Gudula, sophia92, Mbonita, Zpátky, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

St..

17.08.2009 11:08:00 | Nergal

stopy...

14.08.2009 11:33:00 | enigman

...strachy.

11.08.2009 16:15:00 | Jana M.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí