Apokalypsa

Apokalypsa

Anotace: Hvězda zvaná Pelyněk

Z oblaků klesá černý déšť
morová rána novověku
to anděl třetí pečeť rozlomil
zlo, jasnější než tisíc sluncí
dopadlo na Zem, pro niž není léku,
jen čas, jen poločas
rozpadu moci
Autor Dolma, 11.08.2009
Přečteno 296x
Tipy 9
Poslední tipující: Bíša, labuť, Psavec, J's .., Gudula, Mbonita, Churry, zrrrr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí