Acid love

Acid love

Anotace: ... omámí a spálí na kost.

Acid love

Všechno, co znáš, je špatné
vliv na tvé chování je nepoužitelný
pro něco hezčího než je nenávist
jsi příliš nerozumná pro mou hroutící se duši
a stejně tě chci k sobě i pár minut před ránem
je to sobecký hřích a prorokují mi brzkou smrt,
abych poznal jejich šílenou pravdu
láska k tobě pálí jako kyselina a
tvé oči mně rentgenují do hloubky
Mám šanci přežít v tvém objetí ?
Chci přežít alespoň 17sekund.
Autor fiXXXer, 12.08.2009
Přečteno 252x
Tipy 11
Poslední tipující: Markéta G., Psavec, Mbonita, Jana M., labuť, Romana Šamanka Ladyloba, ziriant, stravla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí