Nejde to bez tebe

Nejde to bez tebe

Anotace: Každý kdo aspon jednou miloval ví jak láska strašně bolí..

Nejde to bez tebe,bez tebe nemůžu žít,
bez tebe má lásko nechám se zastřelit.
Nábojem do srdce zruším své emoce
a kulkou do hlavy?co mi to pomůže, stále tě miluji.
Nemůžu zemřít, to jen myšlenek nutkání,
tělo chce, touží čekat..na další setkání.

Mezi námi je pouto, co táhne mě ke dnu,
co pomalu se tvořilo už tenkrát v zimě v lednu.
Změnilas svět na usměvavé tváře,
z deštivých dnů nám zůstavaj záře.
Pro mě jsi slunce co nikdy nezapadá,
vybojovaná květina, která mi v rukou neuvadá.
Zaliji lásku, vykvete posedlost,
co bude mi útěchou?to co jiným zbývá..most.
Autor guitar, 12.08.2009
Přečteno 258x
Tipy 4
Poslední tipující: Mikymauš, stravla
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

děkuju...ty víš..

04.09.2009 18:45:00 | Mikymauš

Moc krásná

13.08.2009 08:48:00 | hypertenze

láska,
nádherný je lhář,
i když je kouzelná,
krásná a příjemná,
nikdy
vůbec nikdy
jí nenastavuj tvář!

12.08.2009 18:31:00 | stravla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí