Nelítostný protihráč

Nelítostný protihráč

Anotace: Někdy si jen tak tiše kráčíte životem a víte, že to co děláte není správné, ale přesto to zatvrzele děláte dál, s narůstajícím uspokojením...

Zvuk kostek chřestí na stole
plamen života si tiše plápolá
hraji dobrovolně, nikoliv z nevole
ta hra již výsledek daný má

Kostky v ruce stisknuté
si prohlíží můj sok
Osud má kostky cinknuté
k prohře zbývá už jen krok

Kolem stojí tiší páni
přejí mi prohru to já vím
jak mrazivá jsou jejich přání
jen od nich svůj ortel uslyším

Nelze jít proti osudu
kniha je už nasaná
já podle ní žít nebudu
nehnutě hledím na pána

Zvuk kostek chřestí na stole
plamen života tiše plápolá
hraji klidně, nikoliv z nevole
Osud ví kdy hra bude dohraná...
Přečteno 283x
Tipy 16
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Mraveneček, Lioness, Psavec, vincent christian böll, labuť, al-pacino, Kapka, Actafool, Markéta G.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

má to kouzlo..líbí se mi!

13.08.2009 01:09:00 | Actafool

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí