Pravda

Pravda

Anotace: (potvrzeno od weůůů)

Člověk chce to, co nikdy nemůže mít,
Láska, smutek a dál, proč na světě být,
Zbývá mu stát a s osudem se bít,
Aby získal to, co chce, co nemůže mít.

Potkal jsem lidi, oni hlasitě se smáli,
Jakoby šli dál, s životem si hráli,
Teď jsem zde a ona je v dáli,
Proč jenom tak, proč se oba báli.

Ať ten zvuk byl balón nebo vlak,
Nad hlavou mi lítá papírový drak,
Život je tak rychlý, vždyť vystřelil ho prak.

Blesk, kapka a slunečno se střídá,
Život, své nejlepší pečlivě si hlídá,
Zatím nemá nic, život je jen bída.
Autor Breg, 14.08.2009
Přečteno 355x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, al-pacino, Romana Šamanka Ladyloba, Tacca
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a nebo taky toaleťák

17.08.2009 12:00:00 | Breg

papírová hyena...

16.08.2009 11:00:00 | fialová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí