Pusto a prázdno

Pusto a prázdno

Anotace: ...

...je večer,
kulhavé melodie
tvoří krasohledy...

...každý si své srdce
válej v trávě,
člověče...

...nevyřčená kouzla
obmykají závěsy...

...voní tu ticho
a zas je večer,
čas čaje
a ohňů v kroužcích...

...nevyřčená slova
mezi prsty tečou...

...každý si svou duši
na uhlíky spal,
člověče...

...třeba dostaneš další šanci
namalovat skicu
dalších lásek...
Autor voedor, 14.08.2009
Přečteno 295x
Tipy 10
Poslední tipující: enigman, Mbonita, Psavec, hašlerka, stravla, Romana Šamanka Ladyloba, Radek.oslov.Šafárik, Jana M.
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

valící se zemí spálenou...

16.08.2009 00:05:00 | enigman

Ano, moc hezká.

14.08.2009 19:46:00 | Psavec

člověče, to je hezký, moc!!! ST

14.08.2009 19:31:00 | hašlerka

Tak Tak..šanci za pačesy vem,nepromarni ani den.

14.08.2009 18:45:00 | stravla

zdařená baseň

14.08.2009 13:01:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí