Jak mohu zařvat

Jak mohu zařvat

Anotace: ... když mám rty pokousané smutkem.

Jak mohu zařvat

Jak mohu zařvat, že tě tak moc zbožňuju?
a když mé srdce poletuje v mlze nejistoty a studu,
tolikrát se může zdát, že je všechno pryč
a ono se to vždy vrátí silnější než dřív
nemůžu zapomenout na momenty s tebou,
kdy jsem se ztrácel a tys mně hledala
a znovu a znovu nacházela

Jak mohu zařvat, že tě tak moc zbožňuju?
a když přišly ty dny bez tebe, odešel jsem s tebou
zůstalo tady něco smutného, nepojmenovatelného,
co cítilo ztrátu někde hluboko uvnitř prázdna
nemůžu zapomenout na momenty s tebou,
kdy jsem se ztrácel a tys mně nehledala
a znovu a znovu nechávala samotného

Jak mohu zařvat, že tě tak moc zbožňuju,
když to nic nezmění, neuslyšíš to
jak mohu žít ... bez tebe ... ?
Autor fiXXXer, 14.08.2009
Přečteno 278x
Tipy 12
Poslední tipující: Dota Slunská, hašlerka, Mbonita, Psavec, stravla, labuť, Romana Šamanka Ladyloba, páááááááá, Radek.oslov.Šafárik, Jana M.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hrdlo to pravda někdy neukřičí, ale v srdci to řve naplno...

16.08.2009 21:20:00 | Dota Slunská

nějak mě tvé básně přestávají brát, třeba je to jen přechodní stav

14.08.2009 14:20:00 | Romana Šamanka Ladyloba

*

14.08.2009 13:26:00 | páááááááá

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí