Neon

Neon

Anotace: O vyprahlosti lesa

Je den,
je noc.
Všude se hraje,
chlastá
a rabuje.
Hudba se prosklívá
na ulici.
Taxíky kličkují mezi tóny,
řítí se a kolují
A není to srpen
Holky se líbají
asi si víc voněj
a chlapi přihlíží
Nevim.
Všechno je trochu víc než míň
A není to leden
Procházím neonová města
jejich lidi nevědí
jak vypadá tma,
neví co je les,
ale
taky bych si chtěl
zahrát,
zachlastat
a zarabovat!
Autor Miguel, 11.11.2005
Přečteno 517x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jeď do Paříže...ta v soběc teď nese všechny tebou požadované atributy...:)

11.11.2005 10:43:00 | JirkaS

To není o vyprahlosti lesa, ale o vyprahlosti duše.Dobře napsáno.

11.11.2005 09:41:00 | Branwen1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí