Barvy touhy

Barvy touhy

Anotace: ... nemůže nikdo namalovat.Je jen fotka pod víčky.

Barvy touhy

Chci být fialovou rtěnkou na tvých rtech
a zlatým řetízkem na tvém překrásném hrdle
budu modrou sukní na tvých stehnech
a budu tě nezkrotně vzrušovat
na kotníky ti přilepím starou fotku a
do jemných vlasů zapletu květinový věneček
omámím tě vůní rtuti a budeš celá má
zabalím tě do své touhy a budeš celá má...

Chci být stínem na tvých tajných místech
a slinou ve tvých spalujících ústech
spolykám s tebou všechny přetvářky světa
a zhroutíme se v kokainových snech
omámím tě vůní rtuti a budeš celá má
zabalím tě do své touhy a budeš celá má...

... a chci být každou barvou na tobě i v tobě
přeju si, abys mne uspokojila svou barvou
chci být tvou barvou, tvou jedinou barvou.
Půjdu s tebou kamkoliv, přilepený na tobě.
Autor fiXXXer, 15.08.2009
Přečteno 241x
Tipy 14
Poslední tipující: Jana M., Dota Slunská, padající do neznáma, stravla, Psavec, Mbonita, ziriant, Elisha, Zpátky, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

za víčky, má to kouzlo, že na ni lze pohlížet ze dvou stran...

16.08.2009 21:18:00 | Dota Slunská

Báček, ty toužíš po vůni rtuti!?

16.08.2009 20:42:00 | Romana Šamanka Ladyloba

taktéž máš pěkně roztouženou sobotu že ;-))

15.08.2009 17:06:00 | Báček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí